Aanbod

Ik wil als geestelijk begeleider met jou letterlijk en figuurlijk op weg gaan.

Samen te voet op weg… op zoek naar verstilling en rust. Als de haast verdwenen is, kijken we wel wat er bij jou overblijft. Ruimte voor… alles wat zich aandient.
Een aanbod voor iedereen die de weg naar verdieping wil gaan. Als je niet (meer) kunt wandelen, kan ik ook naar jou toekomen en kunnen wij zittend praten over jouw figuurlijke pelgrimsweg.

Geen standaardaanbod, maar maatwerk vanuit ruim tien jaar ervaring. Een individueel aanbod. We kijken samen wat het beste bij jou past. Daarbij is veel mogelijk. De duur kan variëren van een dagdeel, een dag tot meerdere dagen verspreid over een wat langere periode of enkele aaneengesloten dagen. De afstand en de route bepalen we samen. Dat geldt ook voor de vergoeding die jij mij betaalt. Ik probeer zoveel mogelijk rekening te houden met jouw draagkracht. Bij meerdaagse wandelingen hebben we vooraf een kennismakingsgesprek.

Ik vraag na afloop van een wandeling altijd om na enkele dagen nog eens terug te kijken naar jouw wandelervaring en ons gesprek en daarover iets op papier te zetten en mij dat toe te sturen.

Met de woorden van de Ierse zangeres Mary Black kan ik mijn aanbod samenvatten als:

Come on walk with me, talk with me. Tell me your stories and I’ll do my very best to understand you.

Durf je de eerste stap te zetten of heb je nog vragen? Mail me dan.